Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musím říct, že jsem pochopila jenom asi půlku, ale přehození zodpovědnosti ukázkové - někdo na konci zvolil něco jako islámskou vládu... Ale není to on (a ti ostatní, co to zvolili), kdo připravil ženy o práva, to ty aktivistky je k té volbě donutily...

Víte jak by ten příběh taky mohl znít? Kterak nenasytní lichvářští židé své souvěrce do koncentračních táborů dostali. Nemohl za to Hitler a ti, kdo ho dostali k moci - nene, ti byli jen donucení od těch lichvářů a svezlo se to po všech.

Obecně - když něco vadí (a je celkem jedno co), korektní je řešit to, co vadí. Vadí nějaké divné kroky "genderových aktivistek" - tak podnikejte akce proti genderovým aktivistkám. Ano, můžete také podnikat akce proti všem ženám - ale neříkejte, že je to vina těch aktivistech. Je to jen vaše volba a vaše zodpovědnost.

2 1
možnosti

Zaprvé, židovské obce ještě před volbami v 1932 a 1933 ohrožení neviděli, a spíše obviňovali KPB než Hitlera. A to už nějaké roky byly útoky na židy "normální", asi jak nedávné teroristické útoky po evropě jsou dnes "normální".

Zadruhé, copak proti těm divným krokům nic nedělá? Copak nenapsal blog aby dal najevo svůj názor? Copak každý musí jít do ulic a vykřikovat jak jeho názor je jediný správný? Copak musí dělat nějaký pride parády a další?

Právě že ten krok, v blogu, ta volba islámu, je právě to završení toho "dělání proti".

1 0
možnosti

Hehe, to není špatný! :-)R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS